Tequila-pui glazurat cu Jalapeincorporo
Pui glazurat cu tequila cu Jalapeincorporo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.84 pe portie. O porție conține 965 calorii, 74G de proteine, și 60g de grăsime. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de piper, sare kosher grosieră, suc de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tequila-pui glazurat cu Jalapeincorporo, Sandvișuri Cu Pui Glazurat Cu Mure Și Tequila, și Tequila-Frigarui De Pui Glazurat Cu Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă coriandru, sare și piper roșu.
Presărați amestecul peste tot puiul. Aranjați puiul, cu pielea în sus, pe foaia de copt; acoperiți și răciți cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Combinați sucul de portocale, tequila, zahărul brun, mierea, 1 jalapeincormalo și șalota într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Adăugați încă 1 jalapeimbroko dacă se dorește mai multă căldură. Glazură rece.
Transferați 3 linguri de glazură într-un castron mic și puneți-le deoparte pentru servire.
Pulverizați grătarul cu spray antiaderent. Pregătiți grătarul (foc mediu). Aranjați puiul, cu pielea în sus, pe grătar. Grătar 15 minute, întorcându-se ocazional.
Periați puiul cu glazură în cratiță. Întoarceți puiul; periați cu glazură. Grătiți până când sucurile se limpezesc când sunt străpunse cu furculița sau până când termometrul cu citire instantanee introdus în registrele de pui 170 buc.f, rotind și perindând ocazional cu glazură, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Transferați pe platou. Lingura rezervat glazura peste.