Tartă Proaspătă-Portocalie
Tarta proaspătă-portocalie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de crustă de patiserie, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Rețete similare sunt Tartă Cu Cremă Proaspătă De Portocale, Tartă proaspătă de portocale cu crustă de alune, și Tartă Proaspătă De Smochine Cu Cremă De Flori Portocalii.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți crusta de patiserie într-o tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci. Se răcește crusta complet pe un suport de sârmă.
Cojiți și tăiați portocalele peste un castron; stoarceți membranele pentru a extrage sucul. Puneți 2 căni secțiuni deoparte; rezervați 1/2 cană suc. Aruncați membranele.
Combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță mică; adăugați treptat suc rezervat, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Reduceți căldura la minim; gatiti 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește, amestecând ocazional.
Puneți marmelada într-un castron mic pentru microunde și cuptorul cu microunde la 30 de secunde sau până când marmelada se topește.
Răspândiți marmelada în fundul crustei pregătite. Aranjați 1 cană secțiuni portocalii deasupra marmeladei; lingură 1/3 cană umplutură portocalie peste secțiuni. Se acoperă cu secțiunile portocalii rămase și umplutura portocalie. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.