Tartă Macadamia Cu Ghimbir-Caramel
Tarta macadamia cu ghimbir-Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 385 calorii, 4G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, patiserie cu unt, sos cald de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tartă Cu Caramel Macadamia, Tartă Cu Caramel Macadamia, și Tartă Cu Nuci De Macadamia Cu Ciocolată-Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Apăsați uniform patiseria cu unt pe fundul unei tăvi de tartă simplă sau canelată de 11 inci cu jantă detașabilă; apoi apăsați patiseria pe părțile laterale ale tăvii.
Coaceți într-un cuptor de 300 până la aur PAL, 12 până la 15 minute. Utilizați fierbinte sau rece.
Între timp, într-un castron, bateți pentru a amesteca ouăle, zahărul, ghimbirul cristalizat, ghimbirul proaspăt și vanilia.
Frecați nucile de macadamia într-un prosop pentru a îndepărta excesul de sare. Ridicați piulițele din prosop și puneți-le în castron.
Se amestecă și se toarnă în patiserie.
Coaceți pe cel mai mic raft într-un cuptor de 350 până când partea de sus este aurie și umplutura este setată (testați prin agitare ușoară), 35 până la 40 de minute. Tartă rece pe un raft.
Îndepărtați janta de tigaie și tăiați tarta în pene. Puneți sosul cald de ciocolată pe porții și însoțiți-l cu înghețată.
Patiserie cu unt: într-un robot de bucătărie sau într-un bol, combinați 1 1/3 căni de făină universală și 1/4 cană de zahăr.
Adăugați 1/2 cană (1/4 lb.) unt sau margarină, în bucăți, și învârtiți sau frecați cu degetele până se formează firimituri fine.
Adăugați 1 gălbenuș mare de ou; se învârte sau se amestecă cu o furculiță până când aluatul se ține împreună.
Sos cald de ciocolată: într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde sau într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru, topiți 1 1/2 căni chipsuri de ciocolată semidulce cu 3/4 cană jumătate și jumătate (cremă ușoară) sau lapte într-un cuptor cu microunde sau la foc mic, amestecând des până când sosul este neted.
Serviți cald. Face aproximativ 2 căni.