Fulgi feta Tarta necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 330 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, mărar, semolă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Tartă Feta Cu Fulgi, Tartă Portocalie Cu Sânge Fulgios, și Tartă Portocalie Cu Sânge Fulgios pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 cu un suport în poziția cea mai joasă. Într-o tigaie mare la foc mediu, sotati ceapa cu 2 linguri. uleiul și sarea, acoperite, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Bateți ouăle și laptele într-un bol. Se amestecă brânzeturile, chimenul, sucul de lămâie, mărarul, semolina, piperul și 2 lingurițe. ulei. Se amestecă ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nu Dintr-o Grădină Locală
Semințe De Chimen
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crengute De Marar Proaspat Culese
Cireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Ulei a 12-in. tart pan cu jantă detașabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Transferați 1 foaie filo din pachet pe o suprafață de lucru; acoperiți filo rămas cu un prosop de bucătărie umed.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Perie foaie filo cu ulei și ușurința în tigaie Tarta cu cel puțin 2 în. agățat peste părți. Repetați cu încă 3 foi filo, rotind fiecare 45 pentru a acoperi fundul și părțile laterale cu o mulțime de consolă (se vor suprapune). Lingura de umplere în tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Foaie de ulei 5 de filo și pune pe partea de sus de umplere, rumpling filo artistic pe întreaga sus și mai ales în centru. Sus cu foaia 6, rumenind-o în același mod. Îndoiți filo deasupra peste tartă (se va rupe puțin) și tamponați orice pete uscate cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Coaceți tarta până se rumenesc, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Se lasă să se răcească 20 de minute, apoi se eliberează marginile de tartă din tigaie cu o mică spatulă. Setați tarta pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Tăiați pene și serviți cald sau la temperatura camerei.
10
Faceți înainte: până la 8 ore; răciți descoperit, apoi reîncălziți într-un cuptor de 350 până când este cald și crocant, aproximativ 20 de minute.