Tartă Feta Cu Fulgi

Tartă Feta Cu Fulgi
Fulgi feta Tarta necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 330 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, mărar, semolă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Tartă Feta Cu Fulgi, Tartă Portocalie Cu Sânge Fulgios, și Tartă Portocalie Cu Sânge Fulgios pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 cu un suport în poziția cea mai joasă. Într-o tigaie mare la foc mediu, sotati ceapa cu 2 linguri. uleiul și sarea, acoperite, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți ouăle și laptele într-un bol. Se amestecă brânzeturile, chimenul, sucul de lămâie, mărarul, semolina, piperul și 2 lingurițe. ulei. Se amestecă ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ulei a 12-in. tart pan cu jantă detașabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Transferați 1 foaie filo din pachet pe o suprafață de lucru; acoperiți filo rămas cu un prosop de bucătărie umed.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Perie foaie filo cu ulei și ușurința în tigaie Tarta cu cel puțin 2 în. agățat peste părți. Repetați cu încă 3 foi filo, rotind fiecare 45 pentru a acoperi fundul și părțile laterale cu o mulțime de consolă (se vor suprapune). Lingura de umplere în tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Foaie de ulei 5 de filo și pune pe partea de sus de umplere, rumpling filo artistic pe întreaga sus și mai ales în centru. Sus cu foaia 6, rumenind-o în același mod. Îndoiți filo deasupra peste tartă (se va rupe puțin) și tamponați orice pete uscate cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
7
Coaceți tarta până se rumenesc, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se lasă să se răcească 20 de minute, apoi se eliberează marginile de tartă din tigaie cu o mică spatulă. Setați tarta pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Tăiați pene și serviți cald sau la temperatura camerei.
10
Faceți înainte: până la 8 ore; răciți descoperit, apoi reîncălziți într-un cuptor de 350 până când este cald și crocant, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista