Tartă Feta Cu Fulgi

Tartă Feta Cu Fulgi
Fulgi feta Tarta necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 330 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, mărar, semolă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Tartă Feta Cu Fulgi, Tartă Portocalie Cu Sânge Fulgios, și Tartă Portocalie Cu Sânge Fulgios pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 cu un suport în poziția cea mai joasă. Într-o tigaie mare la foc mediu, sotati ceapa cu 2 linguri. uleiul și sarea, acoperite, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Bateți ouăle și laptele într-un bol. Se amestecă brânzeturile, chimenul, sucul de lămâie, mărarul, semolina, piperul și 2 lingurițe. ulei. Se amestecă ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Ulei a 12-in. tart pan cu jantă detașabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Transferați 1 foaie filo din pachet pe o suprafață de lucru; acoperiți filo rămas cu un prosop de bucătărie umed.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Perie foaie filo cu ulei și ușurința în tigaie Tarta cu cel puțin 2 în. agățat peste părți. Repetați cu încă 3 foi filo, rotind fiecare 45 pentru a acoperi fundul și părțile laterale cu o mulțime de consolă (se vor suprapune). Lingura de umplere în tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Foaie de ulei 5 de filo și pune pe partea de sus de umplere, rumpling filo artistic pe întreaga sus și mai ales în centru. Sus cu foaia 6, rumenind-o în același mod. Îndoiți filo deasupra peste tartă (se va rupe puțin) și tamponați orice pete uscate cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
7
Coaceți tarta până se rumenesc, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se lasă să se răcească 20 de minute, apoi se eliberează marginile de tartă din tigaie cu o mică spatulă. Setați tarta pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Tăiați pene și serviți cald sau la temperatura camerei.
10
Faceți înainte: până la 8 ore; răciți descoperit, apoi reîncălziți într-un cuptor de 350 până când este cald și crocant, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista