Tartă dulce și acru fleică
Tangy fleică dulce și acru necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 9 porții cu 312 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Un amestec de sos de roșii, ouă, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până pesmet uscat ai putea urma acest curs principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare includ Jill e dulce și picant fleică, Susan dulce și picant fleică, și Fleică dulce și acră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, pesmetul, sarea, piperul negru măcinat, ouăle, fulgii de ceapă și 1/2 din cutia de sos de roșii.
Se amestecă bine și se pune într-o tigaie de pâine de 5x9 inci.
Împingeți carnea în jos în tigaie formând un puț pentru sos în jurul tuturor marginilor.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 40 de minute.
Intre timp, intr-o cratita mica la foc mediu, combinati restul de sos de rosii, amestecul de zahar brun SPLENDA VIII, otetul, indulcitorul granulat SPLENDA viii si mustarul. Se aduce la fierbere și se îndepărtează de la căldură.
După ce friptura a gătit timp de 40 de minute, scoateți din cuptor și turnați sosul peste partea superioară a pâinii de carne.
Reveniți la cuptor și coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de încă 20 de minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a scoate din tigaie.