Tartă de dovleac cu crustă de semințe de anason

Tartă de dovleac cu crustă de semințe de anason
Tarta de dovleac cu crustă de semințe de anason este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 295 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de zahăr, scorțișoară, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă de roșii cu crustă de semințe de Mac și brânză de capră, File de păstrăv saut cu crustă de semințe de dovleac, și Tartă De Dovleac Cu Crustă De Nuci Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul, adăugând semințe de anason la ingredientele uscate și răciți conform instrucțiunilor din rețeta aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
AnasonAnason
2
Întindeți aluatul într-o rundă de 14 inci pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat, apoi încadrați-vă în tava de tartă și tăiați excesul de aluat. Se răcește până se întărește, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
Formă TartăFormă Tartă
3
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Înțepați ușor fundul cochiliei cu o furculiță, apoi tapetați cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți coaja până când partea este setată și marginea este aurie palidă, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Îndepărtați folia și greutățile și coaceți coaja până devin aurii peste tot, încă aproximativ 15 minute. Se răcește complet în tigaie. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
1
Bateți împreună dovleacul, condimentele de zahăr și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
CondimenteCondimente
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți ouăle, apoi smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă umplutura în coajă de tartă răcită și se coace până se umflă la aproximativ 1 1/2 inci de margine și centrul este doar setat, 40 până la 45 de minute. (Acoperiți marginea tartei cu folie dacă se rumenesc prea repede.) Se răcește în tigaie, aproximativ 2 ore. (Tarta va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
1
Coaja de tartă poate fi coaptă cu 1 zi înainte și păstrată (odată rece), învelită în folie de plastic, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista