Tartă de dovleac cu crustă de semințe de anason
Tarta de dovleac cu crustă de semințe de anason este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 295 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de zahăr, scorțișoară, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă de roșii cu crustă de semințe de Mac și brânză de capră, File de păstrăv saut cu crustă de semințe de dovleac, și Tartă De Dovleac Cu Crustă De Nuci Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul, adăugând semințe de anason la ingredientele uscate și răciți conform instrucțiunilor din rețeta aluatului.
Întindeți aluatul într-o rundă de 14 inci pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat, apoi încadrați-vă în tava de tartă și tăiați excesul de aluat. Se răcește până se întărește, cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Înțepați ușor fundul cochiliei cu o furculiță, apoi tapetați cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Coaceți coaja până când partea este setată și marginea este aurie palidă, aproximativ 15 minute.
Îndepărtați folia și greutățile și coaceți coaja până devin aurii peste tot, încă aproximativ 15 minute. Se răcește complet în tigaie. Lăsați cuptorul pornit.
Bateți împreună dovleacul, condimentele de zahăr și sarea într-un castron mare.
Bateți ouăle, apoi smântâna.
Se toarnă umplutura în coajă de tartă răcită și se coace până se umflă la aproximativ 1 1/2 inci de margine și centrul este doar setat, 40 până la 45 de minute. (Acoperiți marginea tartei cu folie dacă se rumenesc prea repede.) Se răcește în tigaie, aproximativ 2 ore. (Tarta va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește.)
Coaja de tartă poate fi coaptă cu 1 zi înainte și păstrată (odată rece), învelită în folie de plastic, la temperatura camerei.