Tartă de cartofi și ceapă caramelizată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tarta de cartofi și ceapă caramelizată. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 229 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 59 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de ulei de canolan, ceapă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tartă cu ceapă caramelizată și cartofi dulci, Tartă Rustică Cu Cartofi Și Ceapă Caramelizată, și Tartă Cu Ceapă Roșie Caramelizată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Pregătiți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor pachetului. Aplatizați într-un disc și răciți-l în frigider în timp ce pregătiți umplutura.
Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul de canola.
Se adaugă ceapa și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste inchis, 10-15 minute.
Între timp, folosind atașarea lamei de feliere a unui robot de bucătărie sau cu o răzătoare de cutie, feliați jumătate din cartof în felii groase de 1/8 inci.
Așezați în apă rece pentru a evita rumenirea. (Rezervați jumătatea rămasă de cartof pentru o altă utilizare, cum ar fi rețeta rotundă 2 Cu față deschisă friptură de porc și Sandwich de ceapă.)
Într-un castron mic, amestecați împreună crema de brânză, condimentele italiene, muștarul și condimentați cu sare și piper.
Scoateți crusta de plăcintă din frigider și rotiți-o într-o rundă de 12 inci de aproximativ 1/4 inci grosime.
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Întindeți amestecul de cremă de brânză într-un strat uniform peste crusta de plăcintă, asigurându-vă că lăsați o margine de 1 inch în jurul marginii.
Uscați bine cartofii și așezați un strat uniform deasupra cremei de brânză, suprapunându-se ușor pentru a se potrivi și păstrând 1/2 inch de marginea cremei de brânză. Deasupra cartofilor se pune un strat uniform de ceapă caramelizată. (Rezervați 1/2 cană de ceapă pentru o altă utilizare, cum ar fi rețeta rotundă 2 Cu față deschisă friptură de porc și sandviș de ceapă.) Îndoiți marginile crustei pentru a crea o margine lată de 1 inch în jurul umpluturii de tartă.
Coaceți până când crusta este aurie și cartofii sunt fierți, 30 până la 35 de minute. Se lasă să se răcească timp de 5 minute înainte de feliere.