Tartă de cartofi și ceapă caramelizată

Tartă de cartofi și ceapă caramelizată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tarta de cartofi și ceapă caramelizată. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 229 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 59 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de ulei de canolan, ceapă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tartă cu ceapă caramelizată și cartofi dulci, Tartă Rustică Cu Cartofi Și Ceapă Caramelizată, și Tartă Cu Ceapă Roșie Caramelizată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pregătiți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor pachetului. Aplatizați într-un disc și răciți-l în frigider în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se adaugă ceapa și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste inchis, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Scoateți din căldură.
6
Între timp, folosind atașarea lamei de feliere a unui robot de bucătărie sau cu o răzătoare de cutie, feliați jumătate din cartof în felii groase de 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
7
Așezați în apă rece pentru a evita rumenirea. (Rezervați jumătatea rămasă de cartof pentru o altă utilizare, cum ar fi rețeta rotundă 2 Cu față deschisă friptură de porc și Sandwich de ceapă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Într-un castron mic, amestecați împreună crema de brânză, condimentele italiene, muștarul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Scoateți crusta de plăcintă din frigider și rotiți-o într-o rundă de 12 inci de aproximativ 1/4 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
10
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Întindeți amestecul de cremă de brânză într-un strat uniform peste crusta de plăcintă, asigurându-vă că lăsați o margine de 1 inch în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
12
Uscați bine cartofii și așezați un strat uniform deasupra cremei de brânză, suprapunându-se ușor pentru a se potrivi și păstrând 1/2 inch de marginea cremei de brânză. Deasupra cartofilor se pune un strat uniform de ceapă caramelizată. (Rezervați 1/2 cană de ceapă pentru o altă utilizare, cum ar fi rețeta rotundă 2 Cu față deschisă friptură de porc și sandviș de ceapă.) Îndoiți marginile crustei pentru a crea o margine lată de 1 inch în jurul umpluturii de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Friptură De PorcFriptură De Porc
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
13
Coaceți până când crusta este aurie și cartofii sunt fierți, 30 până la 35 de minute. Se lasă să se răcească timp de 5 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista