Tartă de cartofi și ceapă caramelizată

Tartă de cartofi și ceapă caramelizată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tarta de cartofi și ceapă caramelizată. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 229 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 59 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de ulei de canolan, ceapă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tartă cu ceapă caramelizată și cartofi dulci, Tartă Rustică Cu Cartofi Și Ceapă Caramelizată, și Tartă Cu Ceapă Roșie Caramelizată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pregătiți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor pachetului. Aplatizați într-un disc și răciți-l în frigider în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă ceapa și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste inchis, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Scoateți din căldură.
6
Între timp, folosind atașarea lamei de feliere a unui robot de bucătărie sau cu o răzătoare de cutie, feliați jumătate din cartof în felii groase de 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
7
Așezați în apă rece pentru a evita rumenirea. (Rezervați jumătatea rămasă de cartof pentru o altă utilizare, cum ar fi rețeta rotundă 2 Cu față deschisă friptură de porc și Sandwich de ceapă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Într-un castron mic, amestecați împreună crema de brânză, condimentele italiene, muștarul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Scoateți crusta de plăcintă din frigider și rotiți-o într-o rundă de 12 inci de aproximativ 1/4 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Întindeți amestecul de cremă de brânză într-un strat uniform peste crusta de plăcintă, asigurându-vă că lăsați o margine de 1 inch în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Uscați bine cartofii și așezați un strat uniform deasupra cremei de brânză, suprapunându-se ușor pentru a se potrivi și păstrând 1/2 inch de marginea cremei de brânză. Deasupra cartofilor se pune un strat uniform de ceapă caramelizată. (Rezervați 1/2 cană de ceapă pentru o altă utilizare, cum ar fi rețeta rotundă 2 Cu față deschisă friptură de porc și sandviș de ceapă.) Îndoiți marginile crustei pentru a crea o margine lată de 1 inch în jurul umpluturii de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Friptură De PorcFriptură De Porc
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
13
Coaceți până când crusta este aurie și cartofii sunt fierți, 30 până la 35 de minute. Se lasă să se răcească timp de 5 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista