Tartă De Caju

Tartă De Caju
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 562 calorii. Această rețetă servește 10. Dacă $1.26 pe portie cade în bugetul dvs., Tarta de caju ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, unt, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă De Ciocolată-Caju-Afine, Tartă cu banane, nucă de cocos și cremă de caju, și Vegan Caju Creme Pear Tart pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați făina și zahărul împreună. Folosind un blender de patiserie sau vârful degetelor, lucrați untul în amestec până când seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Presărați 3 până la 4 linguri de apă eggy și amestecați-o cu degetele până când aluatul se reunește într-o bilă. Lucrând pe o suprafață ușor înmuiată, luați bucăți de aluat de dimensiuni de ou și îndepărtați-le de la dvs. cu călcâiul mâinii în dungi de 6 inci. Răzuiește toate dungile de aluat și strânge-le una peste alta pentru a forma un disc. Înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Setați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Ungeți ușor o tigaie de tartă de 9 1/2 inci cu fundul detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți aluatul într-un cerc de 11 1/2 inch. Introduceți aluatul în tigaia pregătită. Tăiați excesul de aluat într-o consolă de 1 inch și dublați aluatul peste el însuși pentru a întări părțile laterale (salvați garniturile pentru orice patchwork de urgență). La frigider 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Aliniați coaja de tartă cu folie de aluminiu și greutate în jos cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Scoateți folia și coaceți timp de 5 minute mai mult sau până se rumenesc ușor. Patch orice găuri vizibile în coajă cu resturile de aluat rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Periați coaja cu spălarea ouălor și reveniți la cuptor timp de încă 5 minute, până când spălarea este strălucitoare și nu mai curge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Transferați într-un suport pentru a răci și a reduce temperatura cuptorului la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Întindeți cajuii în coaja parțial coaptă și acoperiți cu umplutura de caju, asigurându-vă că nucile sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
11
Coaceți timp de 30 de minute sau până când apar mici bule în jurul marginilor tartei și Centrul pare abia setat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Transferați într-un suport pentru a se răci.
13
Cu o furculiță, amestecați împreună apa, făina și gălbenușul de ou într-un bol mic pentru a face o spălare a ouălor. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
14
Într-un castron mare, bateți ușor zahărul și ouăle împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
15
Adăugați siropul de porumb, romul și vanilia și bateți doar într-un amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Miere De CitriceMiere De Citrice
16
Se amestecă untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista