Tartă cu ghimbir și căpșuni
Tarta cu ghimbir cu capsuni dureaza aproximativ 45 de minute de la inceput pana la sfarsit. Pentru 98 de cenți per porție, obțineți un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 309 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită făină, cremă de brânză, zahăr și ghimbir cristalizat. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 18%. Acest scor nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tarta cu dovleac cu ghimbir, Tarta cu prune cu ghimbir și Tarta cu ghimbir cu dovleac.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Se bate albusul de ou si ghimbirul.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tava de tarta.
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Coaceți 4-5 minute mai mult sau până când ciocolata se topește; răspândit peste crustă. Se răcește pe un grătar.
Într-un castron mic, bate crema de brânză, zahărul de cofetă și laptele până se omogenizează; întins peste ciocolată. Acoperiți cu căpșuni. Într-un castron mic, sigur pentru cuptorul cu microunde, puneți gemul la microunde la intervale de 10 secunde până se topește; ungeți căpșuni.
Se presară cu ghimbir. Dati la frigider cel putin 2 ore inainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Tartă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Laurent-Perrier La Cuvee Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier La Cuvee Brut]()
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și numai acesta îi permite lui Laurent-Perrier să creeze „La Cuvée”, o șampanie de o mare finețe și o prospețime frumoasă, obținută după un lung proces de învechire în pivnițele noastre. Culoare auriu pal. Bulele fine hrănesc o mousse persistentă. Un nas delicat cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului se exprimă în note succesive precum piersici și fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente la final. Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un aperitiv. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.