Tartă cu dovlecei, ciuperci și mozzarella
Dacă aveți despre 28 minute pentru a petrece în bucătărie, dovlecel, ciuperci & mozzarella tart ar putea fi un spectaculos lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 676 calorii, 15g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 101 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii uscată, cățel de usturoi, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tartă cu dovlecei și ricotta, Tartă mediteraneană cu ton, piper și dovlecei, și Tartă rustică de dovlecei, nuci de pin și ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Se amestecă pasta de roșii și usturoiul împreună.
Așezați patiseria pe o foaie de copt și marcați o margine la aproximativ 1 cm de margine. Înțepați patiseria în chenar peste tot cu o furculiță, apoi întindeți cu amestecul de roșii.
Se acoperă cu brânza, ciupercile și dovleceii, se stropesc cu ulei de măsline, apoi se împrăștie uniform peste oregano împreună cu puțină sare și piper.
Coaceți timp de 20 de minute până când a crescut și auriu, apoi feliați și serviți cu salată
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.