Tartă Cu Cremă De Căpșuni-Migdale

Tartă Cu Cremă De Căpșuni-Migdale
Tarta cu cremă de căpșuni-migdale este o vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 390 calorii. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, căpșuni, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tartă Cu Cremă De Migdale Cu Căpșuni {Virtual Baby Shower}, Tarta Noastră Preferată De Căpșuni Cu Migdale, și Tartă Cu Migdale De Căpșuni-Nectarine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Pentru a pregăti crusta, așezați biscuiții într-un robot de bucătărie; procesați până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați 2 linguri de zahăr, unt și apă; pulsează doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Așezați amestecul într-o tigaie rotundă de 9 inci, cu fund detașabil, acoperită cu spray de gătit, apăsând în părțile inferioare și în sus ale tigaiei până la 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Pentru a pregăti umplutura, combinați crema de brânză, 1/4 cană de zahăr și extracte într-un castron mediu; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Întindeți amestecul uniform pe fundul cojii de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
8
Pentru a pregăti toppingul, așezați 2 căni de căpșuni în robotul de bucătărie; procesați până se face piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Combinați piureul de căpșuni, 2/3 cană de zahăr și amidonul de porumb într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând cu un tel. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Reduceți căldura la minim; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De CăpșuniPiure De Căpșuni
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Îndepărtați glazura de pe foc și răciți-o la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Combinați 4 căni de căpșuni și suc; aruncați pentru a acoperi. Aranjați fructele de pădure, de jos în sus, într-un model circular peste umplutură. Puneți jumătate de glazură uniform peste fructe de pădure (rezervați glazura rămasă pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
12
Presărați nuci în jurul marginii. Acoperiți și răciți 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
13
Notă: puteți utiliza fie o tigaie dreptunghiulară de 8 x 12 inci, fie o tigaie rotundă de 9 inci. Rețeta funcționează, de asemenea, cu o tigaie cu arc de 9 inci și o farfurie de plăcintă de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista