Tartă Cu Cremă De Căpșuni-Migdale

Tartă Cu Cremă De Căpșuni-Migdale
Tarta cu cremă de căpșuni-migdale este o vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 390 calorii. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, căpșuni, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tartă Cu Cremă De Migdale Cu Căpșuni {Virtual Baby Shower}, Tarta Noastră Preferată De Căpșuni Cu Migdale, și Tartă Cu Migdale De Căpșuni-Nectarine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti crusta, așezați biscuiții într-un robot de bucătărie; procesați până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați 2 linguri de zahăr, unt și apă; pulsează doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Așezați amestecul într-o tigaie rotundă de 9 inci, cu fund detașabil, acoperită cu spray de gătit, apăsând în părțile inferioare și în sus ale tigaiei până la 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Pentru a pregăti umplutura, combinați crema de brânză, 1/4 cană de zahăr și extracte într-un castron mediu; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Întindeți amestecul uniform pe fundul cojii de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Pentru a pregăti toppingul, așezați 2 căni de căpșuni în robotul de bucătărie; procesați până se face piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Combinați piureul de căpșuni, 2/3 cană de zahăr și amidonul de porumb într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând cu un tel. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Reduceți căldura la minim; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De CăpșuniPiure De Căpșuni
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Îndepărtați glazura de pe foc și răciți-o la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Combinați 4 căni de căpșuni și suc; aruncați pentru a acoperi. Aranjați fructele de pădure, de jos în sus, într-un model circular peste umplutură. Puneți jumătate de glazură uniform peste fructe de pădure (rezervați glazura rămasă pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
12
Presărați nuci în jurul marginii. Acoperiți și răciți 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
13
Notă: puteți utiliza fie o tigaie dreptunghiulară de 8 x 12 inci, fie o tigaie rotundă de 9 inci. Rețeta funcționează, de asemenea, cu o tigaie cu arc de 9 inci și o farfurie de plăcintă de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista