Tartă Cu Ciocolată Și Cireșe

Tartă Cu Ciocolată Și Cireșe
Această rețetă servește 12 și costă 1,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 329 calorii. Un amestec de zahăr, sare, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, Tartă Cu Ciocolată Cu Cireșe, și Tartă Cu Ciocolată Și Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1/2 cană de apă și zahăr într-o cratiță medie grea la foc mediu până când zahărul se dizolvă și siropul ajunge să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
3
Scoateți amestecul de pe foc; se răcește 30 de minute.
4
Se amestecă în kirsch. Acoperiți și refrigerați 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KirschKirsch
1
Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați zahărul și bateți până se omogenizează. Bateți în ou și vanilie. Cerneti faina, cacao si sare peste; bate pentru a amesteca. Folosind vârfurile degetelor umezite, apăsați aluatul peste părțile inferioare și în sus ale tăvii de tartă cu diametrul de 11 inci, cu fundul detașabil. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scurgeți cireșele, rezervând sirop de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
SiropSirop
3
Presărați cireșe în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Combinați ouăle, siropul de porumb, untul, vanilia și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați zahăr și 1/4 cană sirop de cireșe; bate pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
ZahărZahăr
SiropSirop
6
Se amestecă în ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
7
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Coaceți tarta până când este așezată în centru, aproximativ 1 oră. Se răcește pe raft 30 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.) Eliberați tarta din tigaie. Praf cu zahăr pudră și cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista