Tartă Cu Caș De Tei

Tartă Cu Caș De Tei
Tarta cu caș de tei este o vegetarian desert. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tartă Mojito {Cu Caș De Var De Casă}, Tartă de caș de tei cu zmeură (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Cupcakes Cu Lămâie Cu Cheie De Nucă De Cocos Cu Cremă De Unt Cu Coajă De Tei.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
În vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu cu palete, amestecați untul și zahărul împreună până când sunt doar combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați vanilia. Într-un castron mediu, cernem împreună făina și sarea, apoi le adăugăm la amestecul de unt și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Se amestecă la viteză mică până când aluatul începe să se unească. Aruncați pe o suprafață prăfuită cu făină și formați-o într-un disc plat. Apăsați aluatul într-o tigaie rotundă de 10 inci sau pătrată de 9 inci, asigurându-vă că marginea finită este plată. Se răcește până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Ungeți 1 parte a unui pătrat de folie de aluminiu pentru a se potrivi în interiorul tartei și așezați-o, cu unt în jos, pe patiserie. Umpleți cu fasole sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
7
Scoateți folia și fasolea, înțepați tarta peste tot cu dinții unei furculițe și coaceți din nou încă 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc ușor. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
8
Îndepărtați coaja de 4 tei cu un cojitor de legume sau zester, având grijă să evitați miezul alb. Strângeți lămâile pentru a face 1/2 cană de suc și lăsați sucul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
ZesterZester
9
Puneți coaja într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel.
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
10
Adăugați zahărul și procesați timp de 2 până la 3 minute, până când coaja este tocată foarte fin. În vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu cu palete, cremați untul cu zahărul și coaja de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
11
Adăugați-ouăle, câte 1, apoi adăugați sucul de lămâie și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
12
Se amestecă până se combină.
13
Se toarnă amestecul într-o cratiță de 2 litri și se gătește la foc mic, amestecând continuu, până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Cașul de var se va îngroșa la aproximativ 175 de grade F, sau chiar sub un foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De VarCaș De Var
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
14
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
15
Umpleți coaja de tartă cu caș cald de var și lăsați să se stabilească la temperatura camerei. Odată setat, serviți imediat sau dați-l la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De VarCaș De Var
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista