Tartă Cu Caș De Tei
Tarta cu caș de tei este o vegetarian desert. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tartă Mojito {Cu Caș De Var De Casă}, Tartă de caș de tei cu zmeură (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Cupcakes Cu Lămâie Cu Cheie De Nucă De Cocos Cu Cremă De Unt Cu Coajă De Tei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu cu palete, amestecați untul și zahărul împreună până când sunt doar combinate.
Adăugați vanilia. Într-un castron mediu, cernem împreună făina și sarea, apoi le adăugăm la amestecul de unt și zahăr.
Se amestecă la viteză mică până când aluatul începe să se unească. Aruncați pe o suprafață prăfuită cu făină și formați-o într-un disc plat. Apăsați aluatul într-o tigaie rotundă de 10 inci sau pătrată de 9 inci, asigurându-vă că marginea finită este plată. Se răcește până se întărește.
Ungeți 1 parte a unui pătrat de folie de aluminiu pentru a se potrivi în interiorul tartei și așezați-o, cu unt în jos, pe patiserie. Umpleți cu fasole sau orez.
Coaceți timp de 20 de minute.
Scoateți folia și fasolea, înțepați tarta peste tot cu dinții unei furculițe și coaceți din nou încă 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc ușor. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Îndepărtați coaja de 4 tei cu un cojitor de legume sau zester, având grijă să evitați miezul alb. Strângeți lămâile pentru a face 1/2 cană de suc și lăsați sucul deoparte.
Puneți coaja într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel.
Adăugați zahărul și procesați timp de 2 până la 3 minute, până când coaja este tocată foarte fin. În vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu cu palete, cremați untul cu zahărul și coaja de tei.
Adăugați-ouăle, câte 1, apoi adăugați sucul de lămâie și sarea.
Se amestecă până se combină.
Se toarnă amestecul într-o cratiță de 2 litri și se gătește la foc mic, amestecând continuu, până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Cașul de var se va îngroșa la aproximativ 175 de grade F, sau chiar sub un foc mic.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Umpleți coaja de tartă cu caș cald de var și lăsați să se stabilească la temperatura camerei. Odată setat, serviți imediat sau dați-l la frigider până când este gata de servit.