Tartă Cu Brânză Și Slănină
Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 221 calorii, 22g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de nucșoară, slănină Canadiană, brânză de vaci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Tarta Cu Bacon Cu Branza De Ceapa, Tartă cu ceapă, brânză și slănină, și Tarta cu bacon si branza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un robot de bucătărie sau blender, brânză de vaci pură și ou 1 minut sau până când este foarte netedă.
Se transferă într-un castron; se amestecă scallions și următoarele 4 ingrediente (prin piper) până se combină bine.
Periați fundul plăcii de plăcintă de 9 inci cu 1 linguriță de ulei. Stivați 2 foi phyllo împreună; periați cu 2 1/2 lingurițe de ulei.
Așezați în farfurie cu laturile atârnate. Repetați cu restul de phyllo și 2 1/2 lingurițe de ulei, alternând direcția straturilor.
Puneți amestecul de brânză în plăcuța de plăcintă. Trageți consola phyllo în aproximativ 2 inci în jur, lăsând centrul plăcintei expus.
Periați blatul cu 1/2 linguriță de ulei rămas.
Așezați tigaia pe o foaie de copt și coaceți 1 oră sau până când brânza este setată și marginile sunt ușor rumenite.
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.