Tartă Cu Brânză
Reteta Cheesecake Flan este gata în aproximativ 3 ore și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă servește 12. O porție conține 406 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți apă, ouă, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartă Cu Brânză, Cheesecake Cu Tartă De Caramel, și Tartă Cu Brânză De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 10 (3 1/2-inch) ramekins
Așezați un castron mare cu apă cu gheață lângă plită.
Așezați zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Folosind o perie de patiserie, amestecați zahărul ocazional, având grijă să nu lipiți boabe pe părțile laterale ale cratiței, până când nu s-a dizolvat. Rotiți cratița în fiecare minut până când zahărul devine maro-roșiatic auriu, aproximativ 10 până la 15 minute. Șocați fundul cratiței plasând fundul în apa cu gheață pentru a opri gătitul, apoi împărțiți în mod egal caramelul în 10 până la 12 (3 1/2 inch) ramekins și lăsați-l deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Folosind un mixer electric, bateți crema de brânză înmuiată cu ouăle la viteză mică pentru a combina. Măriți viteza la mediu-mare și bateți până când este complet încorporat.
Adăugați laptele condensat, laptele evaporat, laptele integral și extractul de vanilie și continuați să bateți împreună până când totul este bine încorporat, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, aproximativ 2 până la 3 minute.
Puneți crema peste caramel în ramekins umplându-le până la 1/2-inch de la jantă.
Așezați un prosop de bucătărie într-un vas de copt adânc sau o tigaie și așezați ramekinele în 2 rânduri deasupra prosopului.
Așezați vasul de copt în cuptor și folosind un ulcior, turnați suficientă apă fierbinte în vasul de copt pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor, având grijă să nu obțineți apă în ramekine. Acoperiți bine vasul de copt cu folie de aluminiu și coaceți până când flanul este doar setat, aproximativ 30 de minute. Când atingeți marginea ramekinului, flanul ar trebui să se clatine în centru.
Scoateți cu grijă vasul de copt din cuptor, îndepărtați folia și lăsați ramekinele să se răcească ușor. Folosind clești scoateți ramekinele din apă și puneți-le pe un prosop să se răcească cel puțin 2 ore înainte de servire. Odată răcit complet, flanul poate fi refrigerat până la 3 zile înainte de a fi turnat și servit. Pentru a servi, rulați un cuțit subțire în jurul marginii interioare a ramekinului pentru a slăbi flanul, apoi răsturnați pe o farfurie.