Tartinat De Somon Afumat
Nevoie de o fără gluten și condiment pescatarian? Răspândirea somonului afumat ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $6.98 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 445 calorii. Cap la magazin și ridica garnitura: crengute dillweed, sare, maioneza, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rillettes de somon afumat și iaurt Dilled, Salată de somon afumat cu pansament Bearnaise Dilled, și Quiches de somon afumat Dilled cu crustă Phyllo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente. Se amestecă peștele. Acoperiți și răciți cel puțin 6 ore.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.