Tartinat cu Castravete Creveti
Creveți cu castraveți pentru tartinaj durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 59 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 155 de calorii, 5 g de proteine și 10 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca condiment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de pudră de usturoi, cremă de brânză, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 17%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și tartina de castraveți și mărar, tartina de somon și castraveți și iaurt de castraveți grecesc ușor.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bate crema de brânză, maioneza, ketchup, muștar și usturoi praf până se omogenizează. Se amestecă creveții, castraveții și ceapa. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau Ste. Michelle Horse Heaven Vineyard Sauvignon Blanc. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Chateau Ste. Michelle Horse Heaven Vineyard Sauvignon Blanc]()
Chateau Ste. Michelle Horse Heaven Vineyard Sauvignon Blanc
Acest Sauvignon Blanc 100% din Vineyardul nostru Horse Heaven este un Sauvignon Blanc restrâns, elegant și delicat, ca o expresie a vintage-ului mai rece. Am folosit fermentarea parțială din oțel inoxidabil pentru a păstra caracterul curat, pur, vibrant și calitatea proaspătă și crocantă a Sauvignon Blanc. Acest vin se asortează frumos cu diverse alimente, ierburi și condimente, cum ar fi midii, halibut, pui, coriandru, oregano, rozmarin, chimen, curry și ghimbir.