Tartele Dulci De Ceapă
Tartlets ceapa dulce ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 122 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de supă de ceapă aurie, ceapa vidaliană, brânza Monterey jack și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartule De Ceapă, Tartele Cu Gem De Ceapă, și Tartele De Ceapă Caramelizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc. Puneți deoparte să se răcească. Desfaceți aluatul de plăcintă 1 odată. Folosiți un tăietor rotund de 2 1/2 inci și tăiați cât mai multe runde posibil (aproximativ 14 până la 16), rezervând resturi repetați cu al doilea aluat de plăcintă. Adunați aluatul de resturi și tăiați cât mai multe runde necesare pentru a face 24 în total. Potriviți rundele de aluat în căni de mini tigaie pentru brioșe.
Se introduce la cuptor și se coace timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți și puneți deoparte. Într-un castron mic, amestecați împreună oul, jumătate și jumătate, amestecul de supă de ceapă aurie și ierburile fine. Pune deoparte. Împărțiți ceapa între cojile de tartlet, aproximativ 1/2 linguriță fiecare. Se amestecă amestecul de ouă și se umple tartulele pentru a acoperi ceapa.Topiți fiecare cu 1/2 linguriță de brânză.
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute.