Tartar De Somon Afumat Din Texas

Tartar De Somon Afumat Din Texas
Tartarul de somon afumat din Texas este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de capere, smântână, hamsii ambalate în ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați TARTAR DE SOMON AFUMAT, Tartar De Somon Afumat, și Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe toastul Texas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, folosind spatele unei furculițe, zdrobiți hamsiile cu pasta de usturoi prăjită, chimen și ulei de măsline extravirgin. Se amestecă smântâna și sucul de lămâie. Îndoiți somonul afumat, jalapeo, ceapa roșie, caperele și coriandrul tocat și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Somon AfumatSomon Afumat
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
HamsiiHamsii
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Aranjați chipsurile de tortilla pe un platou. Puneți o linguriță grămadă de tartar de somon afumat pe fiecare cip, acoperiți cu o frunză de coriandru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Somon AfumatSomon Afumat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista