Tartele De Somon Afumat Și Creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tartletele de somon afumat și creveți. O porție conține 648 calorii, 24g de proteine, și 59G de grăsime. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Dacă aveți la îndemână smântână, apă, salată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tartele de somon afumat și praz, Somon afumat cu creveți, cremă de hrean și vinetă de tei, și Tartele De Păstrăv Afumat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.