Tartele cu fructe de padure
Tartele cu fructe de pădure durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 175 de calorii, 2 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Pentru 61 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită coajă de lămâie, gălbenuș de ou, suc de lămâie și apă cu gheață. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca desert ieftin. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 10%. Rețete similare includ Tartele cu fructe de pădure, Tartele cu fructe cu banane și Tartele cu fructe de padure Flag.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați făina, zahărul, coaja de lămâie și sarea; se taie in unt pana se sfaramiciaza.
Combina ouale, apa si sucul de lamaie pana se omogenizeaza; se stropesc peste amestecul de faina. Aruncați cu o furculiță până când amestecul este suficient de umed pentru a forma o bilă (aluatul va fi lipicios). Împărțiți în jumătate; formați bile și înfășurați în folie de plastic. Se da la frigider pentru cel putin 30 de minute.
Scoateți din frigider; se lasa sa stea 15 minute inainte de a rula.
Pe o suprafață cu făină, rulați aluatul la 1/8 inch. grosime.
Tăiați în 3 inchi. cercuri. Ușor în 2-in. tavi pentru tartă, apăsând aluatul pe fundul și pe părțile laterale ale tăvii.
Se coace la 400° timp de 10 minute. Misto.
Puneți trei până la patru fructe de pădure în fiecare coajă. Într-un castron, combina zahărul, făina și coaja de lămâie. Se amestecă smântâna și gălbenușul de ou. Peste fructe de padure se pune 1 lingura de umplutura.
Așezați tigăile pe o foaie de copt.
Coaceți la 350° timp de 15-20 de minute sau până când aluatul devine auriu și umplutura este întărită. Se răcește în tigăi timp de 1 minut înainte de a se scoate pe rafturi de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tarta funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "