Tartele cu ciuperci canterelle si bacon

Tartele cu ciuperci canterelle si bacon
Reteta Tartele cu ciuperci Chanterelle si bacon se poate face in aproximativ 40 de minute . Această rețetă face 24 de porții cu 2717 calorii , 55 g de proteine și 163 g de grăsime fiecare. Pentru 2,28 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită coniac, sare și piper, ulei de măsline și coji de tartă filo. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Rețete similare includ slănină varză de Bruxelles cu ciuperci Chanterelle , Pizza Speck cu Chanterelle și Mangalitsa și Crostini cu Chanterelle și Smochine .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Încinge ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se caleste salota pana incep sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
4
Adăugați usturoiul și ciupercile și gătiți până se înmoaie. Deglazează tigaia cu coniac și asezonează cu cimbru, pătrunjel, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
6
Într-un castron mare, combinați oul, laptele, brânza elvețiană, crema de brânză și baconul. Încorporați amestecul de ciuperci. Se pune uniform în cupe de filo și se așează pe tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până când umplutura este fixată.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista