Tarte Cu Unt Cu Miere De Lămâie
Lemon miere unt Tarte este un fără gluten rețetă cu 18 porții. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 91 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Un amestec de suc de lămâie, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine de dovlecei cu unt de miere de lămâie, Tort de afine cu lămâie și sos fierbinte cu unt de miere, și Pui prăjit cu miere cu unt de lămâie-tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Bateți ouăle într-un castron mare. Se amestecă zahărul brun, mierea, sucul de lămâie, coaja de lămâie, scorțișoara, nucșoara și sarea. Se amestecă în unt topit. Umpleți cojile de tartă la jumătate.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute, sau până când patiseria se rumeneste și umplutura este setată.