Tarte Cu Ciocolată Și Mentă
O porție conține 208 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 23 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați culoarea alimentelor, zahărul pudră, oul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tarte De Ciocolată Cu Cremă De Mentă, Tarte de ciocolată-mentă cu coacăze și fructe de pădure, și Tarte Cu Bomboane De Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați ușor 24 de mini căni de briose cu spray de gătit. Pregătiți aluatul pentru biscuiți conform instrucțiunilor de pe ambalaj, cu excepția--folosiți 3 linguri de ulei, 1 lingură de apă, 1 ou și extractul de mentă. Formați aluatul în bile de 24 (1 inch); așezați în cupe de briose.
Coaceți la 375 F timp de 8 până la 10 minute sau până când este setat. Faceți imediat indentare în centrul fiecărui cookie cu capătul lingurii de lemn pentru a forma o ceașcă. Se răcește 30 de minute.
Scoateți din tigaie; se răcește complet.
Într-un castron mediu, bateți zahărul pudră, bomboanele de mentă zdrobite, untul, laptele și culoarea roșie a alimentelor cu un mixer electric la viteză medie până când este neted și cremos. Puneți glazura în punga de decorare cu vârf mare de stea (#5). Țeavă în fiecare ceașcă cookie.
Se presară cu zahăr pudră. A se păstra la frigider.