Tartar de ton și Avocado cu Caviar California pe chipsuri de susan Wonton

Tartar de ton și Avocado cu Caviar California pe chipsuri de susan Wonton
Rețeta tartar de Tunan și Avocado cu Caviar din California pe chipsuri de susan wonton este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție conține 297 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Cap la magazin și ridica ulei de susan din Asia, cuburi seră castravete, ceapa verde, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tartar de ton Lulu pe chipsuri Wonton, Chipsuri De Susan Wonton, și Tartar de ton într-o barcă de castraveți acoperită cu Caviar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista