Tarta rustică de ceapă necesită în jur 2 ore de la început până la sfârșit. Pentru $1.07 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 627 calorii. 506 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Simply Recipes necesită unt, brânză elvețiană aproximativ gruyu, ulei de măsline extravirgin și cimbru. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tarta Rustica De Ceapa, Tarta Rustica Cu Cartofi Si Ceapa Caramelizata, și Tarta Rustica Cu Smochine, Ceapa Si Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți aluatul: dacă faceți o crustă de la zero, pregătiți aluatul și lăsați-l să se răcească la frigider în timp ce gătiți ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2
Pentru a pregăti aluatul, bateți făina și sarea împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Tăiați untul în făină cu mâinile sau cu un tăietor de patiserie, până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
4
Adăugați smântâna și folosiți o furculiță pentru a o încorpora în aluat. Adunați aluatul într-o bilă și formați-l într-un disc. Înfășurați-l cu folie de plastic și răciți cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Curățați și feliați ceapa, pe lungime de la tulpină la rădăcină. (Vezi cum se taie o ceapă)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare, cu fundul greu, saut saut, la foc mediu. Odată ce untul s-a topit, adăugați ceapa și presărați puțină sare peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Gatiti, amestecand ocazional timp de 10 minute, pana cand ceapa se inmoaie si devine translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Reduceți focul la mediu mic și gătiți încă 40 de minute, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați oțet balsamic și gătiți încă 10 minute, până când ceapa este complet caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Se ia de pe foc.
6
Întindeți aluatul: Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Scoateți aluatul din frigider și lăsați să stea 5 minute înainte de a-l rula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată la un diametru de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Transferați aluatul de crustă pe o foaie de biscuiți tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Puneți brânza și ceapa pe aluat:
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
11
Așezați toate, cu excepția câtorva linguri de brânză, în centrul aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
12
Răspândiți la 1 1/2 inci de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Adăugați ceapa caramelizată, stratificându-le deasupra brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Caramelizată
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
14
Se presară cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi
15
Îndoiți marginile: îndoiți marginile aluatului de crustă, astfel încât un cerc mic de ceapă să apară încă în centrul tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
16
Presărați brânza rămasă deasupra tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1
Se introduce în cuptor pe raftul din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Coaceți timp de 10 minute la 450 de metri cubi F. reduceți căldura la 350 de metri cubi F și coaceți încă 20-25 de minute, până când crusta devine maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru Tarta de ceapă. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruffino Sparkling ros nr. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.