Tarta rustica cu pere si afine

Tarta rustica cu pere si afine
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru colecția dvs., Tarta rustică cu pere și afine ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. 225 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca desert. Vă este adus prin simple rețete. Mergeți la magazin și ridicați pere bartlett, extract de migdale, rețetă de crustă de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tarta Rustica Cu Pere-Afine, Tarta Rustica Cu Pere, și Tarta Rustica Cu Pere.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul de plăcintă dintr-o rețetă a unei cruste de unt sau cumpărați tipul de crustă de plăcintă înghețată care este pliată într-o cutie și se întinde plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
2
Prăjiți perele: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F. tapetați o tavă de prăjire cu folie de aluminiu. Aruncați împreună în tigaie perele cubulețe (sau jumătățile de pere dacă folosiți), ghimbirul și zahărul și întindeți uniform în tigaie. Punctează blatul cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Prăjiți timp de 1 până la 1 1/2 ore, până când perele sunt fragede când sunt străpunse cu o furculiță și încep să se rumenească și să se caramelizeze în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Combinați perele prăjite cu afine și extract de migdale: folosiți o lingură cu fante pentru a ridica perele din tigaia de prăjire și puneți-le într-un castron mare. Se amestecă afinele și extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Întindeți aluatul de plăcintă și umpleți cu umplutură de afine de pere: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
8
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Întindeți aluatul de plăcintă la un diametru de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
10
Așezați pe o foaie de copt cu margini. Movilă umplutura de pere și afine în mijlocul rundei de aluat, lăsând o margine de 2 până la 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Îndoiți marginile peste fructe, plisând crusta în jurul marginilor, lăsând cea mai mare parte a fructelor expuse în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
12
Se răcește o jumătate de oră înainte de coacere.
1
Se coace la 350 cm.F timp de 1 oră, sau până când crusta se rumeneste frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se răcește pe un raft cel puțin o oră înainte de servire.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista