Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru colecția dvs., Tarta rustică cu pere și afine ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. 225 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca desert. Vă este adus prin simple rețete. Mergeți la magazin și ridicați pere bartlett, extract de migdale, rețetă de crustă de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tarta Rustica Cu Pere-Afine, Tarta Rustica Cu Pere, și Tarta Rustica Cu Pere.
Instrucțiuni
1
Faceți aluatul de plăcintă dintr-o rețetă a unei cruste de unt sau cumpărați tipul de crustă de plăcintă înghețată care este pliată într-o cutie și se întinde plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Aluat De Plăcintă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
2
Prăjiți perele:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
3
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F. tapetați o tavă de prăjire cu folie de aluminiu. Aruncați împreună în tigaie perele cubulețe (sau jumătățile de pere dacă folosiți), ghimbirul și zahărul și întindeți uniform în tigaie. Punctează blatul cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Prăjiți timp de 1 până la 1 1/2 ore, până când perele sunt fragede când sunt străpunse cu o furculiță și încep să se rumenească și să se caramelizeze în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Combinați perele prăjite cu afine și extract de migdale: folosiți o lingură cu fante pentru a ridica perele din tigaia de prăjire și puneți-le într-un castron mare. Se amestecă afinele și extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Fasole Cannelloni, Scursa
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Întindeți aluatul de plăcintă și umpleți cu umplutură de afine de pere:
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Aluat De Plăcintă
Jumătăți De Pere în Sirop
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Întindeți aluatul de plăcintă la un diametru de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Plăcintă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Așezați pe o foaie de copt cu margini. Movilă umplutura de pere și afine în mijlocul rundei de aluat, lăsând o margine de 2 până la 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Îndoiți marginile peste fructe, plisând crusta în jurul marginilor, lăsând cea mai mare parte a fructelor expuse în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
12
Se răcește o jumătate de oră înainte de coacere.
1
Se coace la 350 cm.F timp de 1 oră, sau până când crusta se rumeneste frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se răcește pe un raft cel puțin o oră înainte de servire.
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.