Tarta Ganache cu ciocolată dulce-amăruie și roșcove cu bomboane maltate fragile

Tarta de Ganache cu ciocolată dulce-amăruie și roșcove cu bomboane de malț fragile ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 229 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 12. Un amestec de frișcă grea, chipsuri de ciocolată dulce-amărui, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Tarta Ganache cu ciocolată dulce-amăruie și roșcove cu bomboane maltate fragile, Macaroane franceze cu Ganache de ciocolată dulce-amăruie, și Tort cu unt de arahide cu ciocolată cu Ganache dulce-amărui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti faina, zaharul si 1 linguritasare grosieră într-un castron mare pentru a se amesteca.
Adăugațiunt și frecați cu vârful degetelor până laforme de masă groase. Se amestecă smântâna și gălbenușul de ou într-un castron mic până se omogenizează; amestec de făină drizzleover. Se amestecă până vine aluatulîmpreună în aglomerări umede. Aduna doughinto minge; aplatiza în disc. Înfășurați și răcițicel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Intindeti aluatul pe suprafata infainata to12-inch rotund.
Transferați în tigaie de 9 inchicu fund detașabil.
Tăiați toată consola, dar1 / 2-inch. Îndoiți consola șiapăsați, formând laturi duble groase. Piercebottom de crustă cu furculiță; se răcește 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. crustă de linie cufolie și umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Coaceți până când părțile laterale ale crustei sunt setate, aproximativ20 de minute.
Îndepărtați folia cu fasole șicoaceți până când crusta se rumeneste, cu 12 până la 15 minute mai mult. Se răcește complet crusta.
Combinați dulceața amărăciocolată și roșcove într-un castron mediu.Aduceți crema la foc mic în medii grelecratiță la foc mediu.
Se toarnă creamover chips - uri; lasa sa stea 1 minut. Se amestecă până latopit și neted.
Adăugați unt și vanilie;se amestecă pentru a se amesteca.
Se toarnă umplutura în crustă răcită.Se răcește descoperit până la fermitate, cel puțin 4 ore.Se taie fragil în dur 1/2-inch pieces.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperițibrittle, acoperiți tarta și păstrați-o răcită. Aduceți temperatura camerei înainte de a continua.
Scoateți tarta din tigaie. Împrăștiați tarta brittleover și serviți.
* Chipsurile de roșcove sunt similare cu ciocolata. Sunt disponibile la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și la magazinele de alimente naturale.