Tarta Elvețiană cu Bietol: Pasticcio di bietole Al Forno

Tarta Elvețiană cu Bietol: Pasticcio di bietole Al Forno
Tarta elvețiană de Bietol: Pasticcio di bietole Al Forno necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 432 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, parmigiano-reggiano, bietă elvețiană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Swiss Chard Tartă, Praz și Swiss Chard Tarta, și Tarta Elvețiană Cu Bietă Și Ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți 8 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Tăiați grosolan bietul elvețian, aruncând tulpinile aspre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Adăugați smogul elvețian în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Se scurge bine și se lasă deoparte.
6
Într-o cratiță de 12 inci, încălziți 3 linguri de ulei de măsline pe o flacără medie până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați ciorba elvețiană și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
9
Lăsați să gătească la foc mediu timp de aproximativ 10 minute, amestecând ocazional.
10
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
11
Între timp, rupeți ouăle într-un castron mic. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați 3 linguri de Parmigiano și, folosind un tel, amestecați până când ingredientele sunt bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Adăugați amestecul de ouă în ciorba Elvețiană răcită și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
14
Folosind uleiul de măsline rămas pentru a unge ușor un vas de copt rotund sau oval de 9 inci. Praf fundul vasului de copt cu 1/2 cană pesmet. Așezați cu grijă amestecul de brânză elvețiană și ouă în tigaie. Praf cu restul de Parmigiano și apoi restul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Chard ElvețianChard Elvețian
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
15
Coaceți până când blatul se rumeneste, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista