Tarta cu zmeura Crincomme Frache cu miere de lavanda
Tarta de zmeură Cr Cmormme Frache cu miere de lavandă necesită aproximativ 75 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 433 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $2.8 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 31%. Încercați Tarta Cu Zmeura Crincomme Frache Cu Miere De Lavanda, Lavender Crincomperme-Tartă Cu Caramel, și Smochine-zmeură crocantă cu smântână cu miere de lavandă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați împreună toate ingredientele crustei într-un robot de bucătărie doar până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Puneți tigaia pe o foaie de copt și apăsați aluatul uniform pe partea de jos și în sus a tigaiei cu vârful degetelor. Răciți coaja, acoperită, pe foaia de copt până când este fermă, aproximativ 30 de minute.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de coajă cu o foaie unsă de folie rezistentă (partea untă în jos) și umpleți coaja o treime din drum cu greutăți de plăcintă.
Coaceți (pe foaie) până când marginea este aurie palidă, 20 până la 25 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile plăcintei și folia, apoi coaceți până când marginea și fundul sunt aurii, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Se răcește complet în tigaie pe un raft.
Bateți crema de brânză într-un castron cu un mixer electric de mână la viteză mare până se omogenizează, apoi adăugați crinculme frache și 1 1/2 linguri de miere și bateți până se combină bine.
Întindeți umplutura uniform în coajă, apoi acoperiți cu zmeură.
Încălziți 2 linguri de miere rămase într-o cratiță foarte mică la foc moderat, amestecând continuu, până se lichefiază, apoi stropiți peste zmeură.
Se servește cu miere topită suplimentară pe lateral.
* Coaja de tartă poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită complet, neacoperită, apoi păstrată (în tigaie), învelită în folie de plastic, la temperatura camerei răcoroase. * Umplerea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei răcoroase înainte de a asambla tarta, 1 oră.