Tarta Cu Piersici Melba
Peach Melba tartă necesită în jurul valorii de 37 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 110 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Funcționează bine ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână topping bătut, zahăr, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Încercați Tarta Cu Piersici Melba, Peach Melba, și Dulceata de piersici Melba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați gingersnaps și unt; se amestecă bine. Apăsați amestecul într-o tavă rotundă de 9 inci, cu fund detașabil, acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 9 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Așezați piersicile și 1/3 cană de zahăr într-un blender; procesați până se omogenizează.
Combinați gelatina și apa clocotită; se amestecă până se dizolvă gelatina.
Adăugați amestecul de gelatină în blender; procesați 15 secunde.
Transferați amestecul de piersici într-un castron mare; acoperiți și răciți 1 oră.
Combinați zmeura și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când amestecul se îngroașă. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un castron; aruncați solidele. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Îndoiți toppingul biciuit în amestecul de piersici.
Se toarnă pe crusta pregătită. Puneți amestecul de zmeură peste amestecul de piersici; amestecați amestecurile împreună folosind un cuțit. Acoperiți și răciți 8 ore.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei înainte de servire.