Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 349 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați pere, cremă de brânză, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 108 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Nuci Pecan, Tarta Cu Pere, și Tarta Cu Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.grăsime și făină tigaie pentru pizza de 12 inci. În castron mediu, amestecați făina și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Tăiați în unt, folosind furculița sau blenderul de patiserie, până se sfărâmă. Apăsați ferm și uniform pe partea inferioară și laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți 10 până la 15 minute sau până se rumenesc; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
În cratița de 1 litru, amestecați zahărul granulat, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă treptat sucul de portocale și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Pudră De Gelatină De Merișoare
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut;rece.
6
În castron mediu, bate crema de branza pana se omogenizeaza; răspândit pe crusta răcită. Aranjați pere pe cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se presară cu nuci pecan. Lingurați glazura portocalie deasupra. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore. A se păstra la frigider.