Tarta Cu Pere-Pecan

Tarta Cu Pere-Pecan
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 349 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați pere, cremă de brânză, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 108 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Nuci Pecan, Tarta Cu Pere, și Tarta Cu Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.grăsime și făină tigaie pentru pizza de 12 inci. În castron mediu, amestecați făina și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Tăiați în unt, folosind furculița sau blenderul de patiserie, până se sfărâmă. Apăsați ferm și uniform pe partea inferioară și laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Coaceți 10 până la 15 minute sau până se rumenesc; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
În cratița de 1 litru, amestecați zahărul granulat, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă treptat sucul de portocale și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut;rece.
6
În castron mediu, bate crema de branza pana se omogenizeaza; răspândit pe crusta răcită. Aranjați pere pe cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Se presară cu nuci pecan. Lingurați glazura portocalie deasupra. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista