Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 349 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați pere, cremă de brânză, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 108 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Nuci Pecan, Tarta Cu Pere, și Tarta Cu Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.grăsime și făină tigaie pentru pizza de 12 inci. În castron mediu, amestecați făina și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați în unt, folosind furculița sau blenderul de patiserie, până se sfărâmă. Apăsați ferm și uniform pe partea inferioară și laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coaceți 10 până la 15 minute sau până se rumenesc; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
În cratița de 1 litru, amestecați zahărul granulat, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă treptat sucul de portocale și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
3 Căni De Nectar De Pere
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut;rece.
6
În castron mediu, bate crema de branza pana se omogenizeaza; răspândit pe crusta răcită. Aranjați pere pe cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Se presară cu nuci pecan. Lingurați glazura portocalie deasupra. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore. A se păstra la frigider.