Tarta Cu Nuci De Caise

Tarta Cu Nuci De Caise
Tarta cu nuci de caise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 12 și costă 1,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 296 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, patiserie cu unt, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tarta Cu Caise, Tarta Cu Caise, și Tarta Cu Nuci De Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, fierbeți caisele, 1/3 cană de vin, coaja de portocală și 2 linguri. miere la foc mic, neacoperită, amestecând ocazional, până când caisele sunt moi și lichidul este absorbit, 10 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CaiseCaise
MiereMiere
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Puneți alune și migdale în 2 9-in separate. Tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
MigdaleMigdale
4
Coaceți până când nucile sunt aurii, agitând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se toarnă alune într-un prosop și se freacă pentru a îndepărta cât mai multă piele; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Într-un castron, bateți ouăle, vinul rămas și mierea, vanilia și untul până se omogenizează. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
MiereMiere
OuăOuă
NuciNuci
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Apăsați produse de patiserie peste partea de jos și în sus a unui 10 - la 11-in. tartă cu jantă detașabilă. Distribuiți caisele uniform peste produse de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
8
Se toarnă amestecul de nuci peste fructe, aranjând uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
9
Coaceți tarta pe raftul inferior al cuptorului până se rumenesc, 50 până la 55 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft, apoi scoateți janta tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Serviți dolloped cu frișcă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
11
Faceți înainte: acoperiți și răciți până la 1 zi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista