Tarta cu ciuperci sălbatice și Gruyul de Crumbră cu salată proaspătă de ierburi
Această rețetă servește 6 și costă 2,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 470 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți frunze de pătrunjel, CR fra fra fra fra fra, brânză gruy și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tarta De Ciuperci Cu Salata De Ierburi, Tartă cu ciuperci și gruyeincromerre, și Budinca de paine cu ciuperci salbatice cu carnati si Gruyulincrucroyre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puree ricotta în procesor până la neted, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
2
Adăugați 1 gălbenuș și 2 lingurițe de ulei și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Ulei De Gătit
3
Se transferă amestecul ricotta la castron;ori în CR fra fra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Brânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se adauga ciupercile si saut 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
6
Se amestecă în cimbru. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cimbru
7
Adăugați untul și saut-ul până când ciupercile sunt fragede, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
8
Se amestecă ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
9
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Intindeti foetaj pe suprafață ușor presarata cu faina la dreptunghi 13x9-inch. Folosind un cuțit ascuțit și începând cu 1/4 inch de la margine, tăiați linia de scor în jurul întregului perimetru de aluat, tăind la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
11
Periați marginea aluatului de 1/4 inch cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Dressing Japonez De Susan Preparat
12
Transferați aluatul pe o foaie de copt grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
13
Întindeți amestecul de ricotta peste aluat, în interiorul marginii. Se acoperă cu jumătate de ciuperci, jumătate de Gruyulincrumre, apoi ciupercile rămase și Gruyulincrumre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Gruyere
Brânză Ricotta
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
14
Coaceți tarta până când crusta este aurie și Gruyul se topește, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gruyere
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Aruncați ierburile cu ulei și suc de lămâie într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper.