Tarta cu ciuperci sălbatice și Gruyul de Crumbră cu salată proaspătă de ierburi

Tarta cu ciuperci sălbatice și Gruyul de Crumbră cu salată proaspătă de ierburi
Această rețetă servește 6 și costă 2,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 470 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți frunze de pătrunjel, CR fra fra fra fra fra, brânză gruy și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tarta De Ciuperci Cu Salata De Ierburi, Tartă cu ciuperci și gruyeincromerre, și Budinca de paine cu ciuperci salbatice cu carnati si Gruyulincrucroyre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puree ricotta în procesor până la neted, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
2
Adăugați 1 gălbenuș și 2 lingurițe de ulei și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se transferă amestecul ricotta la castron;ori în CR fra fra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adauga ciupercile si saut 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
6
Se amestecă în cimbru. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CimbruCimbru
7
Adăugați untul și saut-ul până când ciupercile sunt fragede, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
8
Se amestecă ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
9
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Intindeti foetaj pe suprafață ușor presarata cu faina la dreptunghi 13x9-inch. Folosind un cuțit ascuțit și începând cu 1/4 inch de la margine, tăiați linia de scor în jurul întregului perimetru de aluat, tăind la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
11
Periați marginea aluatului de 1/4 inch cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
12
Transferați aluatul pe o foaie de copt grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Întindeți amestecul de ricotta peste aluat, în interiorul marginii. Se acoperă cu jumătate de ciuperci, jumătate de Gruyulincrumre, apoi ciupercile rămase și Gruyulincrumre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
GruyereGruyere
Brânză RicottaBrânză Ricotta
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
14
Coaceți tarta până când crusta este aurie și Gruyul se topește, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Aruncați ierburile cu ulei și suc de lămâie într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
IerburiIerburi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați tarta în dreptunghiuri.
3
Transferați pe plăci.
4
Se ornează cu salată de ierburi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista