Tarta cu ceapa si Bacon
Această rețetă servește 12 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți drojdie activă, CR ampermormme fra ampermormche, semințe de chimion și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tarta Cu Bacon Si Ceapa, Tarta cu ceapa si Bacon, și Tarta cu ceapa si Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună apă, miere și drojdie într-un castron de mixer și se lasă să stea până la crem, aproximativ 5 minute.
Adăugați făină și sare și bateți cu atașamentul paletei la viteză medie până se formează un aluat. Atașați cârligul de aluat și frământați aluatul la viteză medie până când aluatul nu se mai lipeste de partea bolului, 10 până la 15 minute. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească la temperatura camerei calde până se dublează în vrac, aproximativ 4 ore. (Aluatul va fi lipicios.)
Puneți piatra de pizza în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Presărați slănină într-o tigaie de 12 inci și adăugați apă. Gatiti slanina la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand grasimea este redata si slanina este translucida, aproximativ 6 minute.
Transferați slănina cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi turnați 1 lingură de grăsime de slănină într - o tigaie de 15 x 10 x 1 inch. Se răcește grăsimea pentru a se încălzi, apoi se unge tigaia cu degetele. Aruncați orice grăsime de slănină rămasă și rezervați tigaia.
Cu degetele unse, transferați aluatul în tava de copt și întindeți-vă într-un dreptunghi mic. Continuați să vă întindeți până când aluatul este un dreptunghi de 10 x 8 inci, lăsându - l să se odihnească aproximativ 3 minute între întinderi. (Aluatul va deveni mai maleabil pe măsură ce se odihnește.)
Încălziți untul într-o tigaie rezervată la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți ceapa cu semințe de chimion, piper și 1/2 linguriță sare, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste, aproximativ 20 de minute.
Se întinde ceapa pe o foaie de copt și se răcește complet, 5 până la 10 minute.
Se amestecă împreună CR cca fra, cimbru, și restul de 1/4 linguriță de sare într-un castron mic, apoi se toarnă peste aluat și se întinde uniform pe margini cu spatula offset.
Se presară cu slănină și ceapă.
Coaceți tarta în tigaie pe piatră până când marginile crustei sunt aurii, 20 până la 25 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft până se încălzește, aproximativ 10 minute, înainte de tăiere.
Catalogul brutarului (800-827-6836).