Tarta cu ceapa si Bacon

Tarta cu ceapa si Bacon
Această rețetă servește 12 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți drojdie activă, CR ampermormme fra ampermormche, semințe de chimion și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tarta Cu Bacon Si Ceapa, Tarta cu ceapa si Bacon, și Tarta cu ceapa si Bacon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună apă, miere și drojdie într-un castron de mixer și se lasă să stea până la crem, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați făină și sare și bateți cu atașamentul paletei la viteză medie până se formează un aluat. Atașați cârligul de aluat și frământați aluatul la viteză medie până când aluatul nu se mai lipeste de partea bolului, 10 până la 15 minute. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească la temperatura camerei calde până se dublează în vrac, aproximativ 4 ore. (Aluatul va fi lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Puneți piatra de pizza în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Presărați slănină într-o tigaie de 12 inci și adăugați apă. Gatiti slanina la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand grasimea este redata si slanina este translucida, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați slănina cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi turnați 1 lingură de grăsime de slănină într - o tigaie de 15 x 10 x 1 inch. Se răcește grăsimea pentru a se încălzi, apoi se unge tigaia cu degetele. Aruncați orice grăsime de slănină rămasă și rezervați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Cu degetele unse, transferați aluatul în tava de copt și întindeți-vă într-un dreptunghi mic. Continuați să vă întindeți până când aluatul este un dreptunghi de 10 x 8 inci, lăsându - l să se odihnească aproximativ 3 minute între întinderi. (Aluatul va deveni mai maleabil pe măsură ce se odihnește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1
Încălziți untul într-o tigaie rezervată la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți ceapa cu semințe de chimion, piper și 1/2 linguriță sare, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se întinde ceapa pe o foaie de copt și se răcește complet, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Se amestecă împreună CR cca fra, cimbru, și restul de 1/4 linguriță de sare într-un castron mic, apoi se toarnă peste aluat și se întinde uniform pe margini cu spatula offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se presară cu slănină și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Coaceți tarta în tigaie pe piatră până când marginile crustei sunt aurii, 20 până la 25 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft până se încălzește, aproximativ 10 minute, înainte de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se servește cald.
7
* Disponibil de la
8
Catalogul brutarului (800-827-6836).
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista