Tapenada de roșii uscate este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 7 porții. Acest condiment are 108 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați hamsie, măsline kalamatan, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tapenadă De Roșii Uscate La Soare, Tapenadă de roșii uscate la soare, și Tapenadă De Roșii Uscate La Soare.
Instrucțiuni
1
Combinați roșiile și apa fierbinte pentru a acoperi într-un castron mic; lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Procesați măslinele și următoarele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie până când sunt amestecate, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale.