Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați tapenada de ceapă. Această rețetă fără gluten și vegană servește 5 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 180 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, stafide aurii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tapenadă de măsline și ceapă, Mahimahi cu ceapă carbonizată, roșii și vinetă Tapenade, și Ceapa Pakora | cum sa faci ceapa Pakoras / ceapa Fritters pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați oțetul, zahărul, boabele de piper și coriandrul într-o cratiță; aduceți la fierbere, amestecând. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute. Puneți ceapa într-un castron; strecurați lichidul peste. Puneți deoparte 8 minute.