Tame Kimchi

Tame Kimchi
Tame Kimchi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 77 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați varză napa, morcovi, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Se amestecă kimchi prăjit și orez (Kimchi Bokkeumbap), Găluște Kimchi Aburite (Jjin Kimchi Mandu), și Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Coreeană funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Obiceiul Chenin Blanc cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Obiceiul Chenin Blanc
Obiceiul Chenin Blanc
Chenin clasic în stil vechi, cu o mulțime de mineralitate, papaya verde, lămâie meyer, nucșoară albă de piersici și note slabe de fructe cu sâmburi cu aciditate racy. Un vin super prietenos cu mâncarea, care este o împerechere nebună cu stridii și pui fript.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista