Tamburi delicioase de pui la cuptor
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încearcă Yummy Baked Chicken Drummies. Pentru 1,12 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 289 de calorii. Această rețetă servește 6. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână unt, garam masala, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 23%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: tobe de pui delicioase la cuptor, tobe de pui din Caraibe și tobe de pui de arțar.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Se spală puiul și se usucă. Într-o tavă de copt suficient de mare pentru a ține puiul într-un singur strat, amestecați împreună sucul de lămâie, zahărul brun, uleiul, usturoiul, boia de ardei, garam masala, ghimbirul, turmeric, un praf de sare și câteva mărunțișuri de piper negru.
Adăugați puiul și amestecați pentru a se acoperi. Aranjați puiul într-un singur strat în tava de copt. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și transferați la cuptor.
Coaceți până când puiul atinge 150 de grade F pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 35 de minute.
În timp ce puiul se coace, încălziți untul într-o tigaie la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și un praf de sare.
Se caleste, gatind incet, pana ce ceapa devine maro aurie si caramelizata, aproximativ 20 de minute. Amestecați stafidele și romul și folosiți o lingură de lemn pentru a slăbi bucățile de ceapă de pe fundul cratiței. Gatiti pana se evapora alcoolul, lasand doar aroma parfumata de rom, aproximativ 2 minute, apoi scoateti tigaia de pe foc. Când puiul ajunge la 150 de grade F, puneți peste pui amestecul de ceapă-stafide. Ridicați temperatura cuptorului la 400 de grade F, apoi întoarceți puiul la cuptor și coaceți încă 10 minute, neacoperit. Puiul va fi gătit complet când va atinge 160 de grade F.
Transferați pe un platou de servire și serviți cald sau rece.