Tamarind-kebab de miel cu miere pe piure de igname

Tamarind-kebab de miel cu miere pe piure de igname
Tamarind-kebab de miel cu miere pe piure de igname ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.9 pe portie. O porție conține 927 calorii, 50g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână miere, concentrat de tamarind, cardamom măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi cardamomul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cardamom ca desert. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kebab De Miel Glazurat Cu Miere, Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), și Luleh Kebabs-Kebab De Miel Măcinat Persan.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 5 ingrediente în castron pentru a se amesteca. Pierce igname cu furculiță. Cuptor cu microunde la mare pana cand se inmoaie, aproximativ 12 minute, de cotitură o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Tăiați ignamele pe lungime în jumătate; scoateți carnea într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Adăugați unt; piure. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
4
Între timp, preîncălziți broilerul. Tapetați foaia mare de copt cu folie; așezați raftul pe foaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Transferați 1/2 cană glazură de tamarind într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați miel; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
7
Lăsați să stea 5 până la 10 minute. Filetați 5 bucăți de miel pe fiecare dintre cele 4 frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
8
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
9
Periați cu o parte din glazura rămasă. Fierbeți mielul până la coacerea dorită, perindând ocazional cu glazură, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MielMiel
10
Reîncălziți ignamele în cuptorul cu microunde, aproximativ 2 minute. Împărțiți ignamele în 4 farfurii; igname de top cu frigarui de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
FrigaruiFrigarui
11
* Sosul Chili-usturoi este ușor sărat, picant și înțepător; poate fi găsit în secțiunea Asian foods din multe supermarketuri și la unele magazine de alimente de specialitate și piețe asiatice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Usturoi ChiliSos De Usturoi Chili
12
** Concentratul de Tamarind, o pastă întunecată, fără semințe, este disponibil pe piețele din Orientul Mijlociu, India și unele asiatice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista