Tamale Pie II

Tamale Pie II
Tamale Pie II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,21 USD pe porție. O porție conține 232 calorii, 21g de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Slow Cooker Pui Tamale Pie, Tamale Pie I, și Tamale Pie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o farfurie de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o cratiță, aduceți apă la fiert și adăugați 1/2 linguriță de sare. Adăugați încet făina de porumb și gătiți la foc mic timp de aproximativ 5 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se toarnă 2/3 din terci de făină de porumb fierbinte într-un vas de caserolă de 2 litri. Folosind lingura, aduceți-o pe părțile laterale cât va ajunge. Dacă ciuperca este prea groasă pentru a se răspândi, adăugați puțină apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4
Într-o tigaie mare, gătiți, dar nu rumeniți, carnea de vită măcinată, rupând-o în firimituri în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa și ardeiul verde și gătiți 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se adaugă porumbul (cu lichidul său), pudra de chili, sarea și sosul de roșii, se încălzește până se încălzește foarte tare și se toarnă amestecul în vasul de caserolă căptușit cu terci de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
7
Lingura rămasă terci de făină de porumb peste partea de sus. Din nou, ar trebui să fie suficient de subțire pentru a se răspândi, dar cu siguranță nu apoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Se acoperă cu brânză rasă și se coace la 350 grade F (175 grade C) timp de 35 până la 40 de minute sau până când brânza este topită și rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Stoltz organic Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa bogată profundă și aroma florală pentru un Pinot Noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin să primească fie ani de îmbătrânire, fie să fie băut la fața locului.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista