Tamale De Porc Trase

Tamale De Porc Trase
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Tamalele de porc trase ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 569 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de vin, praf de copt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Tamale deconstruite: tort cu brânză Trisha cu carne de porc trasă în stil Tamale, Tamale de pui și porumb trase, și Filet De Porc Ușor Tras - Carne De Porc Dulce Chili Tras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați ceapa, ketchup-ul, mierea, oțetul, sosul Worcestershire, pudra de chile, usturoiul și 2 linguri fiecare de sare și piper și pulsați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați pasta într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați friptura de porc, întorcându-o pentru a o acoperi cu pasta; sigilați punga și dați-o la frigider timp de cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
4
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Puneți carnea de porc într-o caserolă emailată și acoperiți cu pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Adăugați 1 cană de apă și aduceți la foc mic. Acoperiți caserola și prăjiți carnea la cuptor timp de 3 1/2 ore sau până când se topește; întoarceți friptura ocazional și adăugați mai multă apă dacă pare uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Scoateți corzile și trageți carnea în bucăți groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Transferați într-un castron și aruncați cu 1/2 cană din sosul de grătar Espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Puneți masa harina într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați 1 1/2 căni de apă fierbinte într-un jet subțire și bateți la viteză mică până se formează un aluat. Bateți la viteză medie-mică până când aluatul se răcește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12
Adăugați scurtarea, câte 1 lingură, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți praful de copt și 2 lingurițe de sare. Răsturnați aluatul într-un castron mare și pliați în 2 1/2 cești de carne de porc mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Aranjați cojile de porumb pe o suprafață mare de lucru. Scoateți aproximativ 1/4 cană din umplutura de tamale în centrul fiecărei coji. Îndoiți capetele cojilor peste umplutură, apoi rulați cojile în sus pentru a închide complet umplutura. Alternativ, înfășurați 1/4 cană de umplutură tamale într-un dreptunghi de folie, formând o formă ovală și răsuciți capetele în siguranță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
TamaleTamale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
14
Așezați tamalele, cu cusătura în jos, într-un coș mare cu aburi, în mai multe straturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
15
Aburiti tamalele pana cand umplutura este ferma, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
16
Serviți tamalele fierbinți, cu sosul de grătar rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
TamaleTamale
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista