Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Tamalele de porc trase ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 569 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de vin, praf de copt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Tamale deconstruite: tort cu brânză Trisha cu carne de porc trasă în stil Tamale, Tamale de pui și porumb trase, și Filet De Porc Ușor Tras - Carne De Porc Dulce Chili Tras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, combinați ceapa, ketchup-ul, mierea, oțetul, sosul Worcestershire, pudra de chile, usturoiul și 2 linguri fiecare de sare și piper și pulsați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați pasta într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Adăugați friptura de porc, întorcându-o pentru a o acoperi cu pasta; sigilați punga și dați-o la frigider timp de cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
4
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Puneți carnea de porc într-o caserolă emailată și acoperiți cu pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Adăugați 1 cană de apă și aduceți la foc mic. Acoperiți caserola și prăjiți carnea la cuptor timp de 3 1/2 ore sau până când se topește; întoarceți friptura ocazional și adăugați mai multă apă dacă pare uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Scoateți corzile și trageți carnea în bucăți groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Transferați într-un castron și aruncați cu 1/2 cană din sosul de grătar Espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Puneți masa harina într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Adăugați 1 1/2 căni de apă fierbinte într-un jet subțire și bateți la viteză mică până se formează un aluat. Bateți la viteză medie-mică până când aluatul se răcește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12
Adăugați scurtarea, câte 1 lingură, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți praful de copt și 2 lingurițe de sare. Răsturnați aluatul într-un castron mare și pliați în 2 1/2 cești de carne de porc mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Carne De Porc Trasă
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Aranjați cojile de porumb pe o suprafață mare de lucru. Scoateți aproximativ 1/4 cană din umplutura de tamale în centrul fiecărei coji. Îndoiți capetele cojilor peste umplutură, apoi rulați cojile în sus pentru a închide complet umplutura. Alternativ, înfășurați 1/4 cană de umplutură tamale într-un dreptunghi de folie, formând o formă ovală și răsuciți capetele în siguranță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
Tamale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
14
Așezați tamalele, cu cusătura în jos, într-un coș mare cu aburi, în mai multe straturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamale
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
15
Aburiti tamalele pana cand umplutura este ferma, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamale
16
Serviți tamalele fierbinți, cu sosul de grătar rămas pe lateral.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.