Tamale De Porc Trase

Tamale De Porc Trase
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Tamalele de porc trase ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 569 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de vin, praf de copt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Tamale deconstruite: tort cu brânză Trisha cu carne de porc trasă în stil Tamale, Tamale de pui și porumb trase, și Filet De Porc Ușor Tras - Carne De Porc Dulce Chili Tras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați ceapa, ketchup-ul, mierea, oțetul, sosul Worcestershire, pudra de chile, usturoiul și 2 linguri fiecare de sare și piper și pulsați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Transferați pasta într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Adăugați friptura de porc, întorcându-o pentru a o acoperi cu pasta; sigilați punga și dați-o la frigider timp de cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
4
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Puneți carnea de porc într-o caserolă emailată și acoperiți cu pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Adăugați 1 cană de apă și aduceți la foc mic. Acoperiți caserola și prăjiți carnea la cuptor timp de 3 1/2 ore sau până când se topește; întoarceți friptura ocazional și adăugați mai multă apă dacă pare uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Scoateți corzile și trageți carnea în bucăți groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
9
Transferați într-un castron și aruncați cu 1/2 cană din sosul de grătar Espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Puneți masa harina într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Adăugați 1 1/2 căni de apă fierbinte într-un jet subțire și bateți la viteză mică până se formează un aluat. Bateți la viteză medie-mică până când aluatul se răcește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Adăugați scurtarea, câte 1 lingură, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți praful de copt și 2 lingurițe de sare. Răsturnați aluatul într-un castron mare și pliați în 2 1/2 cești de carne de porc mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Aranjați cojile de porumb pe o suprafață mare de lucru. Scoateți aproximativ 1/4 cană din umplutura de tamale în centrul fiecărei coji. Îndoiți capetele cojilor peste umplutură, apoi rulați cojile în sus pentru a închide complet umplutura. Alternativ, înfășurați 1/4 cană de umplutură tamale într-un dreptunghi de folie, formând o formă ovală și răsuciți capetele în siguranță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
TamaleTamale
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
14
Așezați tamalele, cu cusătura în jos, într-un coș mare cu aburi, în mai multe straturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
15
Aburiti tamalele pana cand umplutura este ferma, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
16
Serviți tamalele fierbinți, cu sosul de grătar rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
TamaleTamale
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista