Taku Lodge Basted Somon La Grătar
Taku Lodge Basted somon la grătar este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 119 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr dezosat, ferm brun, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Cotlet de porc de țară la grătar cu piersici la grătar cu Bourbon, Somon cu unt cu gust de alune, și Seria De Petreceri-Partea 3: Somon Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - un castron mare, lat sau vas de copt de 9 x 13 inci, amestecați zahărul brun, vinul, sucul de lămâie, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper până când zahărul este dizolvat.
Clătiți peștele și uscați-l.
Se adaugă la marinată și se întoarce la strat. Acoperiți și răciți timp de 1 până la 2 ore.
Ridicați somonul din marinată și transferați - l într-o tigaie de copt de 12 x 17 inci.
Se toarnă marinada într - o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu-mare; adăugați unt și amestecați până când untul se topește și amestecul fierbe, 4 până la 5 minute.
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe un grătar cu ulei generos, peste un pat solid de cărbuni la cald mediu sau la foc mediu-mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde).
Periați peștele cu generozitate cu basta; închideți capacul dacă utilizați un grătar cu gaz. Gatiti pana cand bucatile de somon sunt bine rumenite pe fund, 3 1/2 pana la 4 minute (tineti la indemana o sticla de pulverizare umpluta cu apa curata pentru a spritz orice flare-up-uri). Cu o spatulă largă, întoarceți cu atenție bucățile; periați blaturile cu unge și continuați să gătiți, ungând des, până când somonul este doar opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), cu aproximativ 5 până la 6 minute mai mult. Aruncați orice baston rămas.
Transferați somonul într-un platou cald sau farfurii și garnisiți cu pene de lămâie.
Adăugați mai multă sare și piper după gust.