Taitei chinezesti cu tofu si alune
Fidea chineză cu tofu și alune este o fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 297 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită tăiței de ou, sos de fasole, coriandru și alune. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Tofu De Dovleac Cu Alune Prăjite, Taitei de dovlecei cu Bacon, varza de Bruxelles si alune, și Taitei de dovleac cu alune prăjite și salvie crocantă.
Instrucțiuni
Aruncați tăiței într-o tigaie cu apă clocotită, gătiți timp de 4 minute, apoi scurgeți.
Stropiți peste puțin ulei și amestecați în jumătate de coriandru.
Încălziți un wok la foc mediu.
Se toarnă uleiul rămas, apoi se aruncă în mangetout și se prăjește timp de 2 minute.
Adăugați ardeiul iute și gătiți încă 2 minute până când fasolea este doar fragedă.
Introduceți alunele, tofu și sosul de fasole galbenă în wok și amestecați pentru a se încălzi. În cele din urmă, amestecați coriandrul rămas, condimentați dacă doriți și serviți cu tăiței.