Tagliatelle Bolognese ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 1094 calorii, 54g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $ 5.79 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, ciuperci porcini, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 71%. Rețete similare sunt Tagliatelle Bolognese, Cărți de bucate clasice: Tagliatelle de casă Marcella Hazan cu sos de carne Bolognese, și Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu Ragu de ciuperci).
Instrucțiuni
1
Reconstituiți ciupercile în apă clocotită timp de 20 de minute până când sunt fragede, scurgeți și tocați grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Într-o cratiță mare cu fund greu, încălziți uleiul de măsline peste flacără medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați pancetta și sotati timp de 2 minute pentru a face grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
4
Adăugați porcinele, ceapa, țelina, morcovii și usturoiul; amestecând pentru a combina. Aruncați cimbru, oregano, rozmarin și frunze de dafin. Gatiti timp de 5 pana la 10 minute, amestecand, pana cand legumele sunt foarte fragede, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
5
Ridicați puțin căldura și adăugați carnea de porc măcinată și carnea de vită; se rumenesc până când carnea nu mai este roz, rupând aglomerările cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Măcinată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Se adaugă laptele și se fierbe până se evaporă lichidul, aproximativ 10 minute. Se toarnă cu grijă roșiile și vinul; condimentează cu sare și piper. Aduceți sosul la fiert, apoi coborâți focul și acoperiți. Se fierbe încet timp de 1 1/2 până la 2 ore, amestecând din când în când, până când sosul este foarte gros. Gustați din nou pentru sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Când sunteți gata să serviți, aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată, adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt fragede, dar ferme (așa cum se spune în Italiană "al dente.")
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scurgeți bine pastele și aruncați cu sosul bolognez. Duș cu busuioc și treceți brânză rasă în jurul mesei.