Tagine De Miel Marocan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tagine de miel marocan. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 570 calorii, 49G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper proaspăt măcinat, umăr de miel dezosat cu grăsime, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Tagine De Miel Marocan, Tagine De Miel Marocan, și Tagine De Chiftele De Miel Marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Miel brun. Aruncați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; se amestecă adesea la foc mediu până când ceapa începe să se limpezească, 3 până la 5 minute.
Adăugați boia de ardei, chimen, turmeric, scorțișoară, ghimbir, cayenne și cardamom; se amestecă până se parfumează foarte mult, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați bulion, roșii (inclusiv sucuri) și pastă de roșii. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când mielul este fraged când este străpuns, aproximativ 1 oră. Îndepărtați și aruncați orice grăsime.
Se adaugă sare și piper după gust.
Pe farfuriile de cină sau pe un platou mare cu margini, couscous Movilă și formează un puț în centru. Cu o lingură cu fante, transferați mielul și legumele la bine. Măsurați sucurile de tigaie; dacă mai puțin de 3 căni, adăugați apă pentru a face acea cantitate, reveniți la tigaie și aduceți la fierbere la foc mare.
Se adaugă sare după gust.
Turnați sucurile într-un bol și treceți pentru a adăuga după gust. Împrăștiați măslinele și coriandrul peste miel; garnisiți după dorință (Vezi notele).
Așezați carnea într-o tigaie cu fundul greu de 5 până la 6 litri.
Adăugați 1/2 cană de apă; acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți rapid la foc mediu până când carnea este cenușie la exterior și a făcut sucuri și grăsimi, 15 până la 20 de minute.
Descoperiți tigaia, creșteți căldura la mare și amestecați adesea până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 15 până la 20 de minute. Reduceți căldura la mediu-mare și amestecați des până când sucurile de carne s-au caramelizat și s-au întunecat și carnea s-a rumenit în grăsimea topită, cu aproximativ 5 minute mai mult. Dacă picăturile și pelicula maro de pe tigaie încep să ardă, reduceți căldura la mediu.