Tagine De Miel Marocan
Tagine de miel marocan este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 1393 calorii, 65g de proteine, și 88G de grăsime. Pentru $7.3 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, suc de roșii, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza datele pe care le-ar putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Cu Curmale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Tagine De Miel Marocan, Tagine De Miel Marocan, și Tagine De Chiftele De Miel Marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade.
Așezați cayenne, piper, boia, ghimbir, turmeric și scorțișoară într-un castron mic și amestecați.
Așezați mielul într-un castron mare și aruncați cu 1/2 amestecul de condimente.Acoperiți și lăsați peste noapte.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline și 1 lingură de ulei de argan într-o caserolă mare.
Adăugați ceapa rasă și amestecul de condimente rămas și gătiți la foc blând timp de 10 minute.
Adăugați usturoiul zdrobit în final 3 minutes.In o tigaie separată, încălziți uleiul și rumeniți mielul pe toate părțile.
Se adaugă în vasul cu caserole.Deglazați tigaia cu 1/4 halbă de suc de roșii și adăugați-o și în caserolă.
Adăugați sucul de roșii rămas, roșiile tocate, caisele, curmalele, stafidele, șofranul, bulionul de miel și mierea în caserolă.Se aduce la fierbere, se acoperă și se introduce în cuptor sau aragaz lent 2 1/2 - 3 ore până când carnea este foarte fragedă.
Se servește cu cuscus sau orez și se acoperă cu ierburi.