Tagine de legume rădăcinoase cu cartofi dulci, morcovi, napi și năut prăjit cu condimente
Tagine de legume rădăcinoase cu cartofi dulci, morcovi, napi și năut prăjit cu condimente necesită în jur 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 424 calorii. Această rețetă vegană servește 6 și costă $2.09 pe portie. Această rețetă de la Epicurious are 95 de fani. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher grosieră, ceapă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este extraordinar. Încercați Tagine de legume rădăcinoase cu cartofi dulci, morcovi, napi și năut prăjit cu condimente, Tagine de legume rădăcinoase cu cartofi dulci, morcovi, napi și năut prăjit cu condimente, și Napi prăjiți, cartofi dulci, mere și afine uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți coriandru, chimen și semințe de chimion în tigaie mică la foc mediu până laîncepând să se rumenească, aproximativ 2 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Semințe De Chimen
Chimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați la moara de condimente; procesați până la finesol.
3
Transferați în castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați roșupiper, turmeric și 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Sare
5
Se amestecă felii de lămâie, suc de lămâie și 4 linguri de sare grosieră într-o tigaie mică. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și simmerpână când feliile de lămâie sunt aproape fragede, aproximativ10 minute. Lămâie rece conservată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Sare Grosieră
Suc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se scurgeși se toacă. Faceți înainte: amestecul de condimente și lămâia conservată se poate face cu 1 săptămână înainte. Păstrați amestecul de condimente etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente
Lămâie
7
Transferați lămâia conservată lavas mic; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Se adauga ceapa; se stropeste cu sare si se fierbe pana se inmoaie des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
10
Adăugați amestec de condimente prăjite, usturoi și pastă de roșii; amestec1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Usturoi
11
Adăugați morcovi și țelină; se amestecă 2minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
12
Adăugați lămâie conservată tocată, 4 căni de apă, cartofi dulci,napi, măsline și roșii uscate la soare. Simmercu capacul întredeschis până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 35 de minute. Se amestecă pătrunjel, coriandru și mentă. Condimenteazăgust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Lămâie Conservată
Sare și Piper
Cartofi Dulci
Legume
1 Kg Tortillas De Maíz
Pătrunjel
Nap
Măsline
Apă
Mentă
13
Scoateți din căldură și lăsați să stea 10 minute pentru a permite aromelor să se amestece.
14
Spoon cuscus în castron mare, răspândindu-se la margini și lăsând bine încentru. Lingura de legume tagine în bine încentru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cuscus
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine Pot
Bol
15
Presărați năut prăjit cu Condimentepeste și servește.