Tacos-uri ușoare

Tacos-uri ușoare
Zesty Light Tacos este un aperitiv care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 312 calorii . Pentru 62 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Dacă aveți la îndemână piper cayenne, ulei de canolan, tortilla și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 44% . Zesty Light Tacos , Zesty Tacos și Light Tacos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, căliți ceapa și ardeiul în ulei până se înmoaie. Se amestecă fasolea, roșiile, porumbul, sosul taco, pudra de chili și cayenne; căldură prin. Se amestecă orezul fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Sos TacoSos Taco
Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru GarniturăFulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru Garnitură
(ulei De Chili)(ulei De Chili)
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
2 Cesti Romano Ras2 Cesti Romano Ras
2 Până La 3 Căni De Zahăr De Cofetă Cernut2 Până La 3 Căni De Zahăr De Cofetă Cernut
Brânză Locatelli Mărunțită Sau Brânza Rasă Preferată Pentru ServireBrânză Locatelli Mărunțită Sau Brânza Rasă Preferată Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani (5 Uncii) De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1 1/2 Cani (5 Uncii) De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
2
Puneți 3/4 de cană de amestec în centrul fiecărei tortille.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mango Mic, Tăiat Cubulețe Mici1 Mango Mic, Tăiat Cubulețe Mici
3
Adăugați toppinguri dacă doriți.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este McBride Sisters Brut rosé. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Surorile McBride Brut Rose
Surorile McBride Brut Rose
Acest vin spumant prezintă un final superb, lung, susținut de aciditate crocantă, cu arome complexe de cireșe roșii, căpșuni și note florale.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista