Tacos prăjit crocant cu Salsa Verde

Tacos prăjit crocant cu Salsa Verde
Tacos prăjit crocant cu Salsa Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 468 calorii. Pentru $ 3.01 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de mai puțin, tortilla de porumb, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Tacos cu carne de porc în sos verde (Tacos de cerdo en salsa verde), Tacos De Carne De Vită Salsa Verde, și Tacos de vită cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți pieptul de pui în apă rece și adăugați-l într-o oală mare. Acoperiți cu apă și adăugați 4 căței de usturoi zdrobiți și 1 lingură de sare. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, până când puiul este gătit, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgeți și transferați într-un castron mare. Tăiați puiul când este suficient de rece pentru a-l manipula. Puneți deoparte 4 căni de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Puneți roșiile într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până se fierbe și se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Transferați roșiile într-un blender împreună cu lingura rămasă de sare, cuișoare întregi, boabe de piper, ceapă albă și cățel de usturoi rămas. Puree până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Ceapă AlbăCeapă Albă
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați 2 linguri de ulei de porumb într-o tigaie mare, la foc mediu-mare. Odată fierbinte, adăugați piureul de roșii, frunzele de dafin și puiul mărunțit și amestecați. Se fierbe până când amestecul s-a îngroșat, aproximativ 10 minute. Amestecați smântâna și firimiturile de pâine și fierbeți până când amestecul s-a îngroșat din nou, încă 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui TocatPui Tocat
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Ulei De PorumbUlei De Porumb
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Amestecul va fi umed, dar nu prea umed, ceea ce va fi perfect pentru umplerea tacosului.
7
Preîncălziți uleiul de canola într-o friteuză la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
8
Încălziți tortilele pe o tigaie fierbinte sau uscată la foc mediu timp de un minut. Acest lucru îi va împiedica să se rupă atunci când se rostogolesc într-un taco. Puneți 1 până la 2 linguri de umplutură pe fiecare tortilă și rulați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Puteți introduce scobitori din lemn prin 2 tacos la un moment dat, astfel încât acestea să se prăjească uniform și să-și păstreze forma. Odată ce uleiul este fierbinte, înmuiați perechile de taco în uleiul fierbinte. Se prăjește până când tacosul s-a crocant și a căpătat o culoare aurie, aproximativ 2 până la 3 minute. Poate doriți să întoarceți încă un minut în cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
10
Scoateți din ulei și puneți pe o farfurie sau o tavă acoperită cu prosoape de hârtie. Aranjați tacosul pe un platou de servire și garnisiți cu cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
11
Serviți alături de Salsa Verde Pueblera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
12
Nota bucătarului: dacă nu doriți să prăjiți tacosul, rulați-le și prăjiți-le peste o tigaie fierbinte sau uscată. Prăjiți și întoarceți până când sunt suficient de crocante pe placul dvs. Va dura aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Un spectator, care poate nu este un bucătar profesionist, a furnizat această rețetă. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.
14
Clătiți tomatillos sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomatillosTomatillos
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
15
Puneți-le într-o oală și acoperiți-le cu apă. Se aduce la fierbere, la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți neacoperite, până când culoarea lor s-a schimbat și sunt fierte și moi, dar nu se destramă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
16
Adăugați tomatillos într-un blender împreună cu chile, cățelul de usturoi și o linguriță de sare. Puree până la neted. Se amestecă cilantro-ul tocat și ceapa. Gustați pentru sare și adăugați mai mult, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
TomatillosTomatillos
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
17
Se toarnă într-un castron de servire și se ornează cu brânză, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
18
Un spectator, care poate nu este un bucătar profesionist, a furnizat această rețetă. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista